Bejelentés


www.samsungs5230.5mp.eu Csak az ami SAMSUNG S5230

2

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 OFFLINE TÉRKÉP KÉSZÍTÉS:


Innen töltsétek le a mgmaps.jar ezt rakjátok fel a telefonra és telepítsétek fel, de még ne indítsátok el. Ha ez meg van akkor töltsétek le a gMapMaker-t és telepítsétek fel a számítógépre. Ezután kattintsatok a következő weboldalra: http://www.mapcacher.com/ A térképen keressétek meg azt a terültet amit használni akartok. Kattintsatok a térképbe és ott lesz egy piros "valami", de a videón sokkal érthetőbb a dolog:


Ha még egyet kattintotok csak más hova akkor húz egy piros vonalat. Így keretezzétek be azt a részt amit a telefonra akartok.

Amit bekereteztetek annak pirosnak kell lennie. Utána alul betudjátok állítani a zoom-ot, azaz hogy mennyire tudjatok ráközelíteni. pl:12-18

A Current zoom level-nél láthatjátok a jelenlegi nagyítás mértékének a számát. Ne adjatok meg nagy értékeket, mert akkor egy fél nap mire letölti és sok 100 megabyte lesz a térkép. Ha ezt is beállítottátok akkor kattintsatok a GENARATE! gombra és mentsétek el a fájlt de jegyezzétek meg hogy, hova mentitek! Indítsátok el a gMapMakert-t majd a Cache folder-nél válasszátok ki, hogy hova töltse le a térképet.

Ezután menjetek a GO feliratra és ott keressétek meg azt a fájlt amit a http://www.mapcacher.com/ töltöttetek le és alul az OPEN-re(Megnyitás) kattintva elindul a letöltés.

Ha végzett keressétek meg a fájlt, MGMapsCache lesz a neve (ott keressétek amit a Cache folder-nél beállítottatok). Rakjátok rá a telefon memóriájába vagy a telefonba lévő microSD kártyára (utólag lehet beszerezni microSD-t). Ha ez meg van akkor indítsátok el a Mobile GMaps -t a telefonon.

Megkérdezi, hogy kapcsolódhat-e az internethez ami díj költségekkel járhat ott válaszátok ki a Nem, sose kérdezze!. A menübe válaszuk ki a "Settings" -et azon belül "Map Browsing" -ot és itt pipáljátok ki "Stored Maps" és az "Offline Mode"-okat ezután "Storage Path" -nál ahova a térkép mappát felmásoltátok MGMapsCache kell legyen a neve kiválasztjuk és utána Menü és Save. Ezután újra kell indítani a Mobile GMaps -t és megfogja kérdezni hogy engedélyezi-e hogy a felhasználói adatokat olvassa? itt  válaszuk ki azt, hogy Engedélyezés. És ha mindent jól csináltunk akkor működnie kell!  Ez teljesen ingyenes megoldás hisz ez csak térkép. A programot be lehet állítani GPS ként is de az már adat forgalmat generál ami díj költséget számol fel, de nem kell aggódni mert ha internetre szeretne kapcsolódni az alkalmazás mindig megkérdezi a felhasználót hogy engedélyezi-e?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!