Bejelentés


www.samsungs5230.5mp.eu Csak az ami SAMSUNG S5230

2

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Java és egyéb hibák

 

 

"Nincs elég használható memória!"

A probléma megoldása:

1. Írd be a billentyűzetbe: *#6984125*#, ha ez nem működik, akkor ezt *#5239870*#

2. A szerviz menüben válaszd az: Internals-t (A kód: *#9072641*# vagy, ha ez nem működik, akkor ezt  *#27236*#)

3. Ott menj bele a Storage Settingsbe majd válaszd az Update Java DB-t.

(4. ha nem jó elsőre, akkor csináld meg még egyszer a 3 lépést.

 

 


 

 

 

 

"Nem támogatott fájltípus" hiba megoldása:

!!!!(Van egy másik megoldás is ITT)!!!!


Már elég sokan érdeklődtek, hogy nem-e lehet megoldani a java játék telepítésénél a "Nem támogatottt Fájltípus" hibaüzenetet?
A jó hír az, hogy meglehet!
A videón látható módon:
A számítógépeden készíts egy új szöveges dokumentumot(.txt) a következő szöveggel:

 

 

 

<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UDF-8">

</head>

<body>

<h1>

<p><a href="Valami.jar"><font size="5">Telepítés megkezdéséhez bökj ide kétszer!</a></p>

</h1>

</body>

</html>

A Valami.jar helyébe írd be annak a játéknak a nevét, amit felakarsz telepíteni és mentsd el. Utána a pl:Total Commander-ben keresd meg ezt a szöveges dokumentumot és nevezd át .txt kiterjesztést HTML-re. Ha megvagy akkor a játékot és ezt a .HTML fájlt másoldfel a telefonra,egy helyre(ne külön mappába hanem egy mappába). Ezekután ráböksz a .HTML fájlra és az internetböngészőben lesz egy kék felirat, arra ráböksz kétszer és már indul is a letöltés. A telefonodról nem vesz le pénzt, mert a telefonról tölti be az adatokat. Ugyan olyan, mint a widget telepítésnél. Összességében ennyi lenne, de előfordulhat, hogy valakinek még ez sem segít sajnos, de a jó hír az, hogy ez a telepítés működik a telefonok nagy részén.Lefagy a zenelejátszó!

Az a probléma hogyha lenyomom a Pause gombot a zenelejátszón utána nem lehet újra elindítani a számot, és nem enged beletekerni sem, és egyéb dolgok. Ha ez a problémád, akkor az annyit jelent, hogy a telefon adatkábelről való lehúzása után, nem indítottátok újra a telefont!  Ezt a problémát telefon újraindításával tudjuk orvosolni, miután lehúztuk a számítógépről az adatkábelt. Ekkor a telefon frissíti a memóriáját.

  

Vannak olyan Java alkalmazások, melyek érintőképernyősek,ezért, feleslegesek a navigáló gombok, ezek eltüntetésére van egy megoldás:

Az érintőképernyős játékoknál el lehet tüntetni a billentyűzetet. Nyisd meg a .jar kiterjesztésű fájlt, pl.Winrar-al. Keresd meg a MANIFEST.MF fájlt nyisd meg a pl:jegyzettömb-el, hogy szerkeszthető legyen. Majd az utolsó sorba illeszd be a következő sort: MIDlet-Touch-Support: true Mentsd el majd másold vissza, és írasd felül az eredeti fájlt. Telepítsd fel a telefonra és már mehet is a játék:))


 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!